GEDİK ÜNİVERSİTESİ İLE İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDİYOR.

Yakın zamanda Gedik Üniversitesi ile imzaladığımız iş birliği protokolü kapsamında ilk toplantımızı yaptık.

15.02.2022 1076

Protokolümüzün üniversite alanından Gedik Üniversitesi Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı ekibinden Başkan V. Derya CAN, Tanıtım uzmanları Erdem AY ve Oktay Özçelik'in katıldığı toplantıyı Okul Müdürümüz Yakup CANSEVER başkanlığında, Md. Yrd. Mücahit TUTKAN, Okul Rehber Öğretmenlerimiz Meral KAYA ve Tamer ÇAKICI, Okul Proje Koordinatörü ve Bilgisayar Öğretmeni Adil ŞAHİN ve Okul Aile Birliği üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Protokol ortaklarının gelişimine ve tanıtımına katkı sağlayacak konular hakkında fikir alışverişinde bulunduğumuz toplantıda birlikte sosyal yardımlaşma projeleri, AB projeleri, Kariyer günleri gibi faaliyetleri gerçekleştirme kararları aldık.

Katılım sağlayan tüm ekibe teşekkür ederiz.

15-02-202215-02-202215-02-202215-02-202215-02-2022